Currysmakande kycklinggryta.



4-5 port.
4 kycklingfileer
1 pkt bacon
1 röd paprika
1 gul lök
0,5 burk creme fraiche
3 dl matlagningsgrädde
1 dl vispgrädde
Salt, peppar och curry förstås.
1. Stek kycklingen, salta och peppra och sist krydda med curry. Häll över kycklingen sen
i en gryta. 2. Stek baconet först så att det blir lite halvknaprigt. Sen lägger du i
löken och paprikan, låter den fräsa och bli lite mjuk. Sen häller du det också i grytan.
3. Sen blandar man i dom övriga ingredienserna och kryddar (det kan behövas ganska mycket
för att få bra smak). 4. Sist men inte minst gör du en redning för att få den lite tjockare
så den inte blir sådär vattnig.
4-5 port.

3 kycklingfileer
1 pkt bacon
1 röd paprika
1 gul lök
0,5 burk creme fraiche
3 dl matlagningsgrädde
1 dl vispgrädde
Salt, peppar och curry förstås.

1. Stek kycklingen, salta och peppra och sist krydda med curry. Häll över kycklingen sen i en gryta. 2. Stek baconet först så att det blir lite halvknaprigt. Sen lägger du i löken och paprikan, låter den fräsa och bli lite mjuk. Sen häller du det också i grytan. 3. Sen blandar man i dom övriga ingredienserna och kryddar (det kan behövas ganska mycket för att få bra smak). 4. Sist men inte minst gör du en redning för att få den lite tjockare
så den inte blir sådär vattnig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback