Lax med pesto och creme fraiche täcke.
Laxbitar
0,5 burk pesto
0,5 burk creme fraiche
cashewnötter
salt och peppar såklart
1. Gegga ihop pesto och creme fraiche , gör ett lager på laxen (men salta och peppra fisken först!) och in i ugnen på 175 grader i 20-25 min (jag brukar ha laxen i 20 min). 2. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna och när det är 5 minuter kvar för fisken så häller du över nötterna över fisken och in i ugnen igen.
lax
0,5 burk pesto
0,5 burk creme fraiche
cashewnötter
salt & peppar
1. Gegga ihop pesto och creme fraiche , gör ett lager på laxen (men salta och peppra fisken först!) och in i ugnen på 175 grader i 20-25 min (jag brukar ha laxen i 20 min). 2. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna och när det är 5 minuter kvar för fisken så häller du över nötterna över fisken och in i ugnen igen.
Kommentarer
Postat av: Mamma Evelina
Vilken härlig blogg! Kul att du startade den.
Postat av: Annika - Bakat och lagat
Oj, detta såg riktigt gott ut!
Och, ja, kyckling i soltorkade är supergott! Try it!
Postat av: Anonym
Jag och mamma lagade detta ikväll och det var verkligen supergott! Tack för receptet, de kommer vi att laga fler gånger
Trackback