Nya vinterskor.

Min bästa vän Malin som bor i Umeå är hemma i byn till jul. Så hon kom till mig idag och ingen är lyckligare än jag! Vi har surrat, skrattat, gått på stan, fikat, shoppat lite, surrat ännu mera, skrattat, kollat film, ätit sushi och nu sitter vi med varsitt vinglas och bara myser :-) Lite shopping var längesen jag visade. Men jag har shoppingstopp! Förutom vinterskor, det är ju något som man behöver här uppe i norr. Måste först hitta skokrämen innan jag kan använda dom, så att dom klarar av vintrarna ;)


Glömde bort shoppingstoppet, och kom på det efter att jag köpte denna basic tröja :p

Kommentarer
Postat av: beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com)

2012-12-13 @ 22:44:41
URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=
Postat av: bella

Men så snygga skor! Har alltid tyckt att vinterskor är så klumpiga och fula men dom här var ju riktigt snygga, känns som att dom skulle vara ett bra köp nu i vinter :) är dom bekväma och varma och sådär? :)

2012-12-17 @ 12:52:49
URL: http://isabellhylander.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback