Under högsäsong så måste man skydda sig.


Har köpt lite välbehövligt solskydd till semestern. Det finns ju tusen olika produkter, men det var väl dessa som inte kostade skjortan som jag har hört bra om. Vi åker ju dit under högsäsongen, juli/augusti. Så då kommer det vara som varmast. Solskydd och en kylande after sun.


34 dagar kvar!

Jag har ju helt glömt att berätta om vi snart ska utomlands. På min semester så drar vi till underbara Italien. Dit har  jag drömt om att resa flera gånger. Och äntligen ska det bli så. Det här kommer nog definitivt inte att bli sista resan. Mitt mål är att besöka de flesta ställena i Italien innan jag dör. Men vi börjar med Sicilien ♥


Bilder från Fritidsresor

Ett paket med kex kommer lastat ..

Idag dök det upp hela 12 påsar med kex med i brevlådan. Eller jag fick hämta ut det, paketet var inte litet. Någon som är sugen på en kex och ost kväll snart? Här i veckan ska det definitivt provsmakas, har inhandlat lite goda ostar.

Vill du också provsmaka dessa nya? Kika in imorgon då. Kanske tävlar ut ett eller två paket om jag är snäll :)

Det här är en sån dag.

Då man bara kliver upp ur sängen, kikar ut och bara vet att det är början på en underbar dag. Jag kommer aldrig att bli en negativ person, jag vill bara ha massa sol, glädje och kärlek i överflöd ♥ Underbara sol, stanna här föralltid med mig!

Nu ska jag sluta svamla på här, är bara så kär i livet. Less hate, more love! Huvudet är ganska piggt men inte mina ögon, så ett par brillor och sen bara ta mig en rejäl cykeltur. Handla mat (för Peter vet inte riktigt vad det betyder) och vandra lite på stan. En mjukglass ska jag också ta, bara för att jag är så jävla bra!
Hunter Adjustable.

Snart är jag redo för sommaren och höstens alla fisketurer och att bara sitta och grilla vid en eld någonstans i skogen vid en mysig sjö. Tänkte det var lika bra att satsa på ett par rejäla stövlar, nu behöver jag aldrig bli blöt om fötterna pga dåliga skor. Äger inte ett par stövlar, bara sneakers. Så det var dags!


Svenska gubbar ♥

Oj, så gott! Nu är sommaren här. Stanna föralltid!


Lite skillnad är det.

Tog en bild med långklänning för någon dag sen. Sen kom jag på att jag tog en exakt likadan för ett år sen. Så jag var tvungen att jämföra litegrann, kroppsmässigt och sådär. Då vägde jag lite mer, +6-7 kg kanske. Det är en liten skillnad alltså. Lite mage har jag kvar, men mindre. Och brösten? Dom har ju försvunnit, haha. Höfterna är mindre och likaså överarmarna. 14 kg gör en hel del skillnad faktiskt på mina ynka 1.63 cm.


Målad och klar.

Resultate på skänker ser ni nedan, voila! Så fin! Eftersom den var skogsgrön så behövdes det några lager. Tog dock efterbilden med mobilen, därav pixlarna och sämst bildkvalla.


Före

Efter