Mitt kryptonit.


Jag hatar dig underbara bakelse, jag hatar dig. Förstår inte varför du måste finnas på alla hyllor då jag börjat träna, varför måste du existera?

Hemma hos mig del 2.

Då kör vi väl lite mer bilder dårå. Nu tog jag vardagsrummet, för både sovrummet och köket var lite ostädat, hehe ;) 


En väldigt full bokhylla med filmer, böcker och annat gorm. Det är morgondagens rensnings projekt. Och mina nya gardiner till vänster är ostrukna. Jag behärskar inte strykjärn, så dom får hänga sig raka ;)


Har massor av filtar. Men nu har några fått krypa in i brudkistan. Man ryms ju inte att sitta annars. Sen tänker jag låta brudkistan agera leksakförråd till vildingarna.


Hade ingen bra bild att skriva ut, så jag skrev ut ett av mina favoritcitat istället. Känner ni igen det? Om jag säger Mouth?
Apelsin, persika, päron & citron.


Har blivit helt tokig i juice! Om ni är riktiga juice fantaster som mig, så bara måste ni testa den här. Smaskens!

Från kaos till kontroll.

De närmaste dagarna kommer mest att bestå av att rensa. Idag blev det min sminklåda, vilket verkligen var på tiden. Jag har haft alla skönhets pinaler utspridda över lägenheten i små gömmor. Typ ska ta ett par rena strumpor, "jaha, är det här nagellacket ligger". Mina närmsta vänner kan verkligen hålla med om att jag är virrig med mina grejer :p Så jag måste strukturera, haha. Ni med hus, hur fasiken lyckas ni? haha.

 
/ Bella, stökmaja 2.0

Hemma hos mig.

Tänkte även nystarta med lite bilder hur det ser ut hemma hos mig. Så vi kan väl börja med det tråkigaste rummet, toaletten.
Ett litet doftljus ifall någon känner att det trycker på lite ;)


Min underbara parfym som jag köpte i Italien. Vill verkligen inte använda upp den trots att jag missbrukar den. Någon som vet om den säljs här i Sverige? Någon webbutik kanske?

Dagens middag: Köttfärssoppa


Dagens middag blev en favorit som aldrig lagas så ofta, tyvär. Brukar oftast bli under de kallaste vintermånaderna då man vill värma magen lite extra. Denna gång hade jag också rotselleri i. Receptet hittar ni här!

En nystart med en tävling.

Har haft bloggen låst nu under en tid, vilket ni märkt. Vet att många har velat kolla recept och jag ber om ursäkt för att bloggen varit låst. Har bara velat ha det så. Haft en liten "period" helt enkelt då man bara varit less på allting. Jag vill inte ha det stängt här och som en ursäkt från mig och en nystart här så kommer jag att börja med en fin tävling. Det lovade jag er innan jul och självklart ska jag hålla det! För att ni alla som läser och kommenterar här är så fina så!Det jag ska lotta ut är nämligen en valfri produkt från märket IB Laursen från Bagaren och Kocken.

Tävlingsregler!

1. Gå in härkolla bland IB Laursen produkterna och posta vilken du helst vill vinna.
2. Länka tävlingen och posta länken i en kommentar (inget tvång, men en extra lott om du gör det).
 

Tävlingen pågår till den 18/2 kl 17.00. Lycka till!