Lite mer nytt och fint.

Unnade mig två nya överdelar. Har trots allt lyckats bra med att minska på shoppingen :-)


Önskelista.

Och som vanligt på min mors begäran så kommer en liten önskelista till jag fyller år. Nu får du faktiskt ge dig morsan! Det här är sista. Jag vill inte ha något.
 
Nåja, lite små tjaffs skulle jag gärna vilja ha. Nya träningsskor då mina har sisådär 6-7 år på nacken. Tycker dom är tillräckligt utnötta. Sen en liten hårklippning hade suttit fint. Och gärna ett Belkin armband att förvara telefonen när jag kör löpning.


1. Träningsskor, dessa fina från Asics har jag spanat in., strl 38. Finns på Sportamore 2. Belkin armband för Galaxy S III för löpbandet, finns på Intersport. 3. Presentkort på Hårtudion här i Piteå för klippning. 4. One Tree Hill säsong 1-9.

Nytt i träningsväskan.

Var längesen jag unnade mig en shoppingrunda, så det här blev en dyr en. Först ärr krämen. Och sen lite nytt till träningsgarderoben. Mina tights hade börjat få hål i sig så jag känner mig inte direkt värst bekväm på gymmet. Fel övning och sen skulle byxorna råka spricka :p Inte de allra dyraste kläderna heller trots att kvaliten kändes riktigt fin.

Capri tights från Cubus, 199:- och ett linne från H&M, 99:-

Dermatix.

I kockyrket blir det lätt en och annan brännskada. Iallafall för mig .. Har aldrig riktigt tidigare stört mig på dom men nu tycker jag inte dom är så speciellt sexiga längre att titta på. Jag menar, vad ska folk tro? Det ser ut som märken från att ha bränt sig med cigaretter och rakblad, haha. Så nu har tag tagit tag i det och läst både på internet om både laser, plåster, behandlingar, krämer, salvor, tabletter och etc etc. 

Skulle jag ta laser så måste jag ju nästan behandla mig varje månad, haha. Okej, inte riktigt då.

"Dermatix är en gel som naturligt fyller ut och täcker ojämnheter i ärret och den omgivande huden. Produkten bildar ett elastiskt skikt så man kan med fördel även behandla rörliga kroppsdelar.

Efter ca 5 minuter bildar Dermatix ett semiocclusivt ytskick som ger en gynnsam miljö för en effektiv ärrläkning samtidigt som den låter huden andas som normalt."

Sen var det massa mer också, den kan behandla ärr som är upp mot 4 år gamla. Köptes på Apoteket för nästan 500 pix. Lite dyrt, så nu hoppas jag bannemig att den funkar!

Banan och kokosplättar.

Kokosplättar är ju ett bra alterntiv om man vill äta lite nyttigare. Speciellt för mig som tränar och har tagit tag i min kost. Men jag hade lite bananer som höll på att bli dåliga så det fick bli en kombo. Jag tyckte de var supersmarriga! Med lönnsirap och blåbär från höstens skörd :-)

Ett tips: Ett järn för småplättar blir bäst att steka i.

(Receptet är på ungefärliga mått då jag alltid höftar)


2 dl kokosflingor
2 bananer
4 ägg
ca 2 dl grädde
1/2 tsk salt

1. Mixa kokosflingorna så det blir till ett mjöl. Sen mosar du banaerna till en slät massa. 2. Vispa ner resten av ingredienserna till en smet.


Smaksatt Creme Fraiche från Norrmejerier.

Innan jul så skickade Norrmejerier lite kuponger på deras nya smaksatta creme fraicher i nya förpackningar. Jag ska nu laga något smarrigt av dom här! Frågan är bara vad? Champinjon och kantarell har jag redan bestämt vad jag ska göra med. Men har ni något tips vad jag ska göra med vitlök/örter? Hojta till vad ni vill se för recept! Don't be shy!

Visste ni förresten att Norrmejerier skänker 50 öre per såld burk till att finansiera en lekplats här i Norra Norrland? Superbra! Tycker man har sett så många förfallna lekplatser. Vill du att din plats ska få en fräsch och fin lekpark Klicka in här och föreslå en plats!


Skön slödag.


Idag är jag så himla trött. Så idag blir det bara att vara hemma och pyssla på. Tänkte rensa, städa och dona i lugn och ro bara för mig själv. Det är skö-önt! Känner mig ganska utpumpad från träningen igår. Iallafall i benen. Blev ett rejält mördarpass för röven igår, haha. Sen ikväll när jag vilat upp mig tänkte jag hitta mig till solariet och avsluta med gym. Helt okej måndag! Däremot inge hockey, uppehåll i en vecka nu. Men jag överlever :-) Taggar till derby den 23:e, woop.


Glöm inte tävlingen om en valfri IB Laursen produkt, här!