Smarrig tacogratäng.

Gjorde tacogratängen lite annorlunda. En mycket god gratäng blev det! Är inte så mycket för pajskal. Men denna blev god :-) Hade också velat ha majs i köttfärssmeten, men Peter är inte så mkt för det så det ick vara för denna gång. Det är creme fraiche i gratängen men jag hade även en stor klick på sidan om, älskar creme fraiche till tacos, krämigt och gott!





400-500 g köttfärs
2 st röd paprika
1 mellanstor gul lök
1 burk taco sås (medium)
1 frp körsbärstomater
200 g philadelfiaost
200 g creme fraiche
1 påse taco ost
1. Stek köttfärsen med löken och en paprika, salta och peppra lite.. Blanda i tacokryddan och 1 dl vatten. Häll även i tacosåsen i köttfärsen (ev majs också). 2. Häll över köttfärsen i en form, blanda färskosten och creme fraichen och häll över köttfärsen. 3. Lägg sen paprika ringar, tomat halvor och avsluta med den rivna osten. 4. Släng in i ugnen i 15-20 min i 225 grader.
400-500 g köttfärs
2 st röd paprika
1 mellanstor gul lök
1 burk taco sås (medium)
1 frp körsbärstomater
200 g philadelfiaost
200 g creme fraiche
1 påse taco ost

1. Stek köttfärsen med löken och en paprika, salta och peppra lite.. Blanda i tacokryddan och 1 dl vatten. Häll även i tacosåsen i köttfärsen (ev majs också). 2. Häll över köttfärsen i en form, blanda färskosten och creme fraichen och häll över köttfärsen. 3. Lägg sen paprika ringar, tomat halvor och avsluta med den rivna osten. 4. Släng in i ugnen i 15-20 min i 225 grader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback