Pastagratäng soltorkade tomater & kyckling.

Pastagratäng är ju en sån där grej som man kan dra ihop snabbt som attans och så är det klart på nolltid. Jag tog inspiration från salladsbaren och körde ett ihopsläng. Den är bra till massor! Även när man ska göra pizza så finns ju allt färdigt i salladsbaren. Tummen upp till den!



350g rigatoni
0,5 dl creme fraiche
2 dl grädde
kyckling
soltorkade tomater
tomater
paprika
basilika
gräslök
paprikakrydda

1. Koka pastan. Under tiden värmer du upp creme fraichen och grädden tillsammans med soltorkade tomater, paprika och öterna. I med kycklingen och tomaterna, låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
2. Häll hälften av pastan i en form och häll hälften av kycklingröran, sista pastan och sista röran. In i ugnen på 175 grader i ca 20 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback