Lövbiffsrullader med cognac och & kantareller.

Jag var in och kikade hos Matskafferiet och blev väldigt sugen på lövbiffsrullader!
Bara inhandla lite cognac och ut i skogen och nalla åt mig lite kantareller. Det här lät inte så pjåkigt va?


6 st lövbiffar
1 liter färska kantareller
1-2 msk cognac
5-6 dl creme fraiche
1 msk köttfond
½ finhackad gul lök
Salt, svart -och vitpeppar
Smör


1. Börja med att finhacka ½ l kantareller och blanda tillsammans med ca 2-3dl creme fraiche och cognac.
2. Klicka ut röran på lövbiffarna och krydda med salt, svart -och vitpeppar.
3. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
4. Hetta upp en stekpanna med en rejäl klick smör och stek löken och resten av kantarellerna.
5. Lägg ner lövbiffarna och stek hastigt så de får en stekyta.
6. Slå sedan på resten av creme fraichen och köttfonden och låt det puttra samman i några minuter.
7. Smaka av med ev. mer kyrddor och servera tillsammans med bulgur eller ris.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback