Svamppasta med kyckling & rigatoni.
Eftersom jag är gräsänka rätt ofta. Så har jag inte lagat så mat. För att laga mat till sig själv är bland det tråkigaste som finns. Bakat lite, gjort macarons, sylter och annat smått. Men idag fick det bli en enkel svamppasta. Somsagt, måttar aldrig mat så jag skriver bara ungefärliga ingredienser.
2-3 port
2-3 port
2 kycklingfileer
En skvätt svampfond
En liten skvätt vittvin
3 st skogsvampar
1 paprika
1 dlgrädde
0,5 lök
En klick creme fraiche
1. Skär löken i större bitar och sätt i kastrullen, ner med vinet och låt det reducera. Ner med en skvätt svampfond. 2. Under tiden så bryner du kycklingen och sen ner med paprikan och svampen. Sen ner med kycklingen i fondblandningen och avslutar med grädde och creme fraichen. Låt det koka ihop och avsluta med lite salt och peppar.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Lät & såg sjukt gott ut! :)
Svar:
mycookingheart.blogg.se
Trackback