Mozartkulor.

Detta julgodis är bland det godaste! Det brukar alltid bli över för att det blir så mycket, då räcker det ju även till efter jul, perfekt. Superenkelt att göra också! Bjud dom du känner så ska du se att dom också kommer att gilla denna blandning med nougat, choklad och mandelmassa.







250 g Odense Nougat
400 g Mörk choklad
1 stor korv med mandelmassa (Odense har bäst tycker jag).
Platta ut mandelmassan till en liten rund platta. Ta en bit av nougaten, lägg den i mandelmassan & täck nougaten. Sist men inte minst, smält chokladen och doppa alla bollarna. Lägg på ett bakplåtspapper och lägg den svalt, antingen utomhus eller i frysen.
250 g Odense Nougat
400 g Mörk choklad
1 stor korv med mandelmassa

Platta ut mandelmassan till en liten rund platta. Ta en bit av nougaten, lägg den i mandelmassan & täck nougaten. Sist men inte minst, smält chokladen och doppa alla bollarna. Lägg på ett bakplåtspapper och lägg den svalt, antingen utomhus eller i frysen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback